Bert van de SportClub stelt zich voor

34 jaren jong, woonachtig in Terneuzen en sinds 1 september 2019 in dienst bij de stichting Hulst voor Elkaar. In de periode hiervoor ben ik negen schooljaren werkzaam geweest als docent lichamelijke opvoeding op de school voor voortgezet onderwijs in Oostburg, het Zwin College.


Ik ben enorm sport-minded, doe graag vele sporten, maar als ik er één uit zou moeten kiezen, dan is dat toch wel voetbal. Deze sport beoefen ik dan ook al vanaf mijn 4e jaar en doe dit momenteel nog steeds bij de 1e selectie van VV Terneuzen.

 
 
WhatsApp Image 2021-04-17 at 10.47.09.jpeg
 


Toen ik in het jaar 2019 bij de Stichting in dienst kwam, was één van mijn werkzaamheden het verzorgen van de sport- en beweeglessen bij de SportClub. Sindsdien heb ik dit altijd met heel veel plezier gedaan en daarom ben ik ook zeer verheugd jou mede te kunnen delen dat ik dit in de komende periode op de donderdag blijf doen. Het zien van de kinderen en daarmee het plezier dat ze uitstralen, de stapjes vooruitgang die de individuele kinderen geboekt hebben en de schitterende momenten die we reeds meegemaakt hebben tijdens de SportClub zijn voor mij drijfveren om deze mooie sportmomenten voort te zetten.


Ik hoop jouw zoon en/of dochter weer snel bij de SportClub te mogen begroeten, zodat we weer mooie sportmomenten kunnen beleven.

 
Made by Anouk